•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0
(0)

Ez egy saját próbálkozás, sok szeretettel Tőlem Nektek:

Hozzávalók: 

70 gramm zabpehely darálva

70 gramm teljes kiőrlésű liszt

60 gramm finomliszt

4 gramm sütőpor

1 csapott teáskanál mézeskalács ízű sütőpor

1 db tojás -50 gr-

50 gramm négyszeres erejű természetes édesítőszer

70 gramm darált dió

90 gramm margarin

csipet só

Elkészítése: A liszteket a margarinnal alaposan elmorzsoltam, majd hozzáadtam a darált diót, sütőporokat, a sót, az édesítőt és a tojást. Kb. 20 percre hűtőbe tettem a tésztát, majd kb. 1 cm vastagra nyújtottam, majd szaggattam. 180 fokon 10 perc alatt elkészült.

100 gramm kekszben 34,8 CH és 451,4 kcal lett.  

Mézeskalács ízű diós keksz

Kíváncsi vagyok a véleményedre!

Mennyire tetszett az, amit olvastál? 0 / 5. 0

Gyere és tarts velem az alábbi helyeken is:

2 Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

%d bloggers like this: