SAM 3015
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0
(0)

Stefánia vagdaltnak indult és egészen más lett belőle… íme:

Stefánia vagdalt újragondolva
Stefánia vagdalt újragondolva

Hozzávalók: 

100 gramm vöröshagyma

20 ml extra szűz olívaolaj

80 gramm sz.kolbász

120 gramm gomba

720 gramm darált hús

1 db tojás -50gramm-

80 gramm trappista

fűszerek: só, fehérbors, fekete bors, majoránna, pirospaprika, bazsalikom

Elkészítése: A vöröshagymát olajon üvegesre pároltam, majd rádobtam a karikázott kolbászt és a nagyobb darabokra vágott gombát. Közben a darált húst befűszereztem, hozzáadtam a tojást. Majd hozzáadtam a pirított kolbászt-gombát és alaposan eldolgoztam a hússal. Egy őzgerincformát kivajaztam, majoránnával megszórtam majd belenyomkodtam a húst. A tetejére reszelt sajtot szórtam, bazsalikommal megszórtam.

200 fokon 40 perc alatt megsütöttem. Kukoricás bulgurral tálaltam.

Csak a köretre kellett szénhidrátot számolnom.  

A bulgur 100 grammjában 40 CH és 183 kcal lett, a kukorica 100 grammjában pedig 23 CH és 118.7 kcal lett. 

Kíváncsi vagyok a véleményedre!

Mennyire tetszett az, amit olvastál? 0 / 5. 0

Gyere és tarts velem az alábbi helyeken is:

%d bloggers like this: