Alapanyagokról

7 ok, hogy miért egyél csicseriborsót!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0
(0)

Szerintem egy újabb alapanyag, amelyet méltatlan módon nem igen használ a magyar konyha -nagy általánosságban persze-, kivéve, ha az ember lánya/fia gluténérzékeny.  Pedig igen finom, rengeteg módon fel lehet használni. Viszonylag alacsony a szénhidrát-, a zsír-, és a kalóriatartalma, viszont fehérjéből bőven akad benne. És még csak nem is drága, ide kattintva, az Ataisztól is vásárolhattok belőle!

 

https://www.playbuzz.com/zsuzsannab11/ez-rt-egy-l-csicseribors-t

 

Felhasznált irodalom: itt, itt és itt. A képekért köszönet a pixabay.com és a freeimages.com fotósainak. 

Kíváncsi vagyok a véleményedre!

Mennyire tetszett az, amit olvastál? 0 / 5. 0

Gyere és tarts velem az alábbi helyeken is:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

%d bloggers like this: