heti menü - 10 hét-finomat-másképp
Heti menük

Heti menü – 10 hét

Bevezető

Az a megtiszteltetés ért, hogy a  héten kezem ügyébe került F. Nagy Angéla Különleges konyha című receptes gyűjteménye, és számos izgalmas étel leírását olvashattam.

„Nem az a különleges étel, amit drága nyersanyagokból, tengersok munkával készítünk el, hanem amihez a hétköznapi, megszokott hozzávalókat kissé másként főzzük, sütjük meg.” – írja F. Nagy Angéla az előszóban.

A könyv 1987-es kiadású és a Kossuth Könyvkiadó gondozásában jelent meg. Nagyon hasznos receptkönyvnek ítéltem meg, bár kétségtelen, hogy elcsodálkoztam mennyi étel hozzávalója között szerepelt a márványsajt. 90-ben születtem, így természetesen nem lehet sok emlékem a 87-es élelmiszerbolt kínálatról, de valahogy azt gondoltam, hogy nem volt állandó kínálata a sajtpultoknak a márványsajt.

Na de a heti menüre térve. Több étel is lesz a menüben, amelyről még nem került fel recept a blogra, ígérem ezeket az elkészítésük után folyamatosan meg fogom Nektek mutatni. Bár ez egy felelőtlen ígéret részemről, tekintve, hogy hétfőtől online oktatás lesz az iskolában. De igyekezni fogok 🙂                        Amik már fent vannak, azok pedig kattinthatóak.

Tizedik heti menü

Hétfő

Baranyai galuska

Kedd

Quiche lorraine salátával

Szerda

Magyaróvári csirkemell

Csütörtök

Lencsefőzelék tojással

Péntek

Paradicsomos húsgombóc

Szombat

Tökfőzelék sült kolbásszal

Vasárnap

Brassói rostélyos

Letölthető heti menü

heti-menüterv-finomat-maskepp

Korábbi menük

A korábbi menütervek IDE KATTINTVA elérhetőek.

Hírlevél

Tarts velem hírleveleimben is! Hetente maximum egyszer elküldöm Neked egyben a hét cikkeit, receptjeit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy